Roemenen aangehouden voor diefstal en verboden wapenbezit

dinsdag 30 september 2014

Sneek - De politie heeft maandagochtend op de Meliere twee Roemenen van 28 en 30 jaar aangehouden op verdenking van diefstal van een kentekenplaat en verboden wapen bezit. Op de achterkant van de auto van de mannen zat een Nederlandse kentekenplaat en aan de voorkant een Roemense kentekenplaat. Reden voor voorbijgangers om de politie te waarschuwen.

Toen agenten bij de auto arriveerden zagen ze twee mannen zitten. Op deachterbank lagen wurgstokjes. Aangezien dit een verboden wapen is, werden detwee aangehouden.

In beslag genomen

Toen agenten het voertuig verder doorzochten, werden ook nogeens inbrekersgereedschap, een hakbijl en een sterke magneet aangetroffen. Dittype magneet wordt vaak gebruikt bij winkeldiefstal. De auto van de Roemenenwerd in beslag genomen. De verdachten werden overgebracht naar het politiebureauen daar voor nader onderzoek ingesloten. De Nederlandse kentekenplaat bleekeerder dit weekend elders in Sneek van een auto te zijn gehaald. De eigenaressedeed aangifte.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wiuwert | 112 alarmeringen Wiuwert | Goedkoop Tanken in Wiuwert | Supermarkten in Wiuwert | Weerbericht Wiuwert